люди жертва Нео

100 українців безкоштовно отримають біонічні протези кінцівок

Сейчас читают: 885
womo.ua

Група українських та міжнародних компаній, що діють у партнерстві з Національним реабілітаційним центром «Незламні» Першого медичного об’єднання Львова, запустили ініціативу вартістю 1 мільйон доларів для створення та доставки функціональних протезів кінцівок 100 людям з ампутованими кінцівками, насамперед жертвам російського вторгнення в Україну.

Про це повідомляє пресслужба центру. Завдяки використанню технології Unlimited Tomorrow пацієнти отримали доступ до протезів кінцівок за допомогою процесу 3D-сканування, 3D-моделювання, 3D-друку, розумних алгоритмів і віртуального спілкування.

Ця технологія скорочує час і знижує ціну високофункціонального протеза руки з 20-100 тисяч доларів до приблизно 10 тисяч доларів за кінцівку.

Перший українець отримав свій біонічний протез. Ним став 32-річний львів’янин Юрій Бахір. Ліву кінцівку чоловік втратив внаслідок вибухової травми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA