«Звичайне диво»: як пройшла акція допомоги важкохворим дітям

Сейчас читают: 410
liza.ua

Зимові свята минули, але добрі справи, які здійснилися в цей час, не забудуться ніколи. Розповідаємо, як пройшла акція «Звичайне диво» для важкохворих дітлахів та чому підтримка таких заходів важлива.У зимові свята не всім вдається бути поруч з рідними.

Наприклад, діти обласної лікарні у Дніпрі були вимушені лишитися в стінах медзакладу. За словами керівника Власова Олексія Олександровича, тут лікується більше 450 дітей, серед яких пацієнти з онкологічними захворюваннями, нейрохірургічними та травматичними випадками.Кожна дитина на Новий рік мріє бути поруч з родиною та отримати подарунок.

Завдяки небайдужості громади здійснити мрію малечі змогли благодійний фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» разом з Mastercard, які з 1 листопада по 31 грудня проводили щорічну акцію «Звичайне диво».Метою заходу є привітання з Новим роком важкохворих дітей, які змушені зустрічати свято у стінах лікарень, а також забезпечення медзакладів необхідним обладнанням та медикаментами.У 2020 році учасниками

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA