Нео

Зігріваємося: 5 трендових головних уборів цієї зими

Сейчас читают: 318
cosmo.com.ua

З першими зимовими днями все частіше хочеться вибирати теплі та затишні речі, а головний убір стає невід’ємною частиною кожного образу.

Cosmo підібрав для тебе 5 крутих варіантів, які чудово доповнять дублянку, об’ємну куртку або улюблене пальто. З ними твоя зима точно буде стильною! Мінімалістична трикотажна шапка Справжній must-have в зимовому гардеробі кожної модниці.

Підказка: обирай більш об’ємні моделі та одягай разом із масивними окулярами. Таке стильне комбо не лише захистить тебе від сонячних променів та вітру, а й додасть родзинку образу. Плюшева панама Вона не полишає топових позицій на модному п’єдесталі та продовжує збільшувати кількість своїх шанувальниць.

Якщо ти ще не серед них, час поекспериментувати. Окрім білої та чорної, можеш обрати більш сміливі варіанти та дати волю фантазії. Балаклава Одягай балаклаву та перенось гірськолижну естетику в мегаполіс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA