Stella Maccartney Стелла Маккартни Adidas Нео Stella Maccartney Стелла Маккартни

За що модна індустрія любить Стеллу Маккартні

Сейчас читают: 673
vogue.ua

13 вересня англійська дизайнерка Стелла Маккартні святкує свій 51-й День народження. За свою карʼєру дочка учасника гурту The Beatles сера Пола Маккартні та фотографки, активістки за права тварин Лінди Маккартні встигла побувати креативною директоркою Chloe та Gucci, та найбільше визнання дістала разом зі своїм одноіменним брендом, що був заснований у 2001 році й зараз активно просуває сталий розвиток.

Стелла Маккартні одна з перших у світі моди відмовилася від використання у своїх колекціях натурального хутра, вовни, кашеміру, шкіри та шовку.

Натомість дизайнерка використовує океанічне сміття.  «Взяти сміття й переробити його на щось круте та сексуальне — хіба не це називається розкішшю?» – так коментує ініціативу сама Маккартні.

Окрім цього, у колекціях Stella McCartney можна знайти сумки, виготовлені з переробленого паперу. Також Стелла Маккартні активно підтримує організацію PETA, що позиціює свою діяльність як ведення боротьби за права тварин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA