Нео церковний календар

Яке свято 22 квітня 2023 року — церковне свято, прикмети, заборони та традиції

Сейчас читают: 631
hochu.ua

22 квітня 2023 року відзначають День Землі та церковне свято День пам'яті мученика Євпсихія. Про заборони, прикмети, традиції, а також про те, у кого 22 квітня День ангела — читайте в нашому матеріалі на HOCHU.ua!22 квітня 2023 року — року за григоріанським календарем.

До кінця року залишається . Читати також Місячний календар краси та здоров'я на квітень 2023 року: сприятливі дні для стрижки, фарбування волосся, манікюру та косметологічних процедур Сьогодні , символом якого є гепард.

Цього дня слід займатися саморозвитком та звертати увагу на свою інтуїцію. Місяць, що росте, знаходиться в знаку Телець. Сьогодні, 22 квітня 2023 року, у різних країнах відзначають такі свята: Сьогодні, 22 квітня 2023 року, іменини відзначають — Вадим і Гавриїл.

Не забудьте привітати своїх близьких зі своїм святом 22 квітня — Днем ангела!22 квітня 2023 року церква відзначає День пам'яті мученика Євпсихія, який жив у місті Беїт-Шеан (нині це територія сучасного Ізраїлю) і був переслідуваний за свою віру в Христа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA