секс секстинг презерватив безпека

Правила сексу без правил, або як підготуватись до One Night Stand

Сейчас читают: 399
hochu.ua

Ми ділились чек-листом готовності до першого сексу з партнером. А що, як він же буде останньою інтимною взаємодією з цією людиною?

Розповідаємо, про що варто подумати, плануючи секс на одну ніч. Читати також Щоб Бобик цяцьку не погриз: як правильно зберігати секс-іграшки One Night Stand (випадковий секс або секс на одну ніч) — статевий акт, після якого не очікується жодних подальших стосунків.

У розвиток такого виду сексу чудово вклався розквіт різноманітних додатків для знайомств. І якщо в Україні той же Тіндер обростає ритуальними танцями з філософськими описами, то за кордоном цілком нормально написати, що шукаєш вражень на одну ніч.

Про це для колонки на Bit.ua розповіла дівчина, яка мала досвід користування додатком в Австрії. І це зовсім не дивно, якщо врахувати, в якому дискурсі ми всі росли і часом продовжуємо перебувати і донині.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA