лайфхак фен посуд

Як позбутися наклейок на новому посуді: неочікуваний лайфхак

Сейчас читают: 106
hochu.ua

Досвідчені господині знають, що зняти цінник або наклейку зі штрих-кодом чи логотипом виробника з нового посуду можна без особливих зусиль.

Для цього перевіреного способу вам знадобиться лише трохи часу та звичайний фен для волосся. Читати також Мити посуд — легко: 3 лайфхаки, які зроблять цей процес приємним та швидким Увімкніть фен на максимальний тепловий режим та направте потік розігрітого повітря на тарілку, а саме - на місце, де розміщена ціна чи наклейка.

Тримайте фен у такому положенні протягом 2 хвилин. Коли клей достатньо нагріється, наліпка почне відставати від тарілки та скручуватися.

Тож все, що вам залишатиметься - трошки потягнути за її край. І все! Наліпка відстане разом з клеєм і вам не доведеться витрачати час та сили на відшкрібання їхніх залишків з нового посуду.Також раніше ми писали, як швидко остудити посуд з їжею без холодильника.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA