Нео

Як чистити кальмари: прості інструкції

Сейчас читают: 165
hochu.ua

Кальмари добре підходять для дієтичних страв, адже в цих морепродуктах міститься рекордна кількість білка. Але як чистити кальмари, щоб потім приготувати їх?

На це запитання відповідає редакція HOCHU.ua.Звичайно, можна піти найпростішим шляхом і купити вже очищені кальмари, але досвідчені кулінари наполягають на тому, що краще зайнятися чисткою морепродуктів самостійно.

Читати також Щоб зелений борщ став шедевром, слід додати один продукт (РЕЦЕПТ) Заморожені кальмари можна легко очистити за допомогою холодної води та окропу.Завдяки цим простим діям плівка на тушках кальмарів згорнеться і її буде дуже легко відокремити.Якщо для приготування страви потрібні свіжі або швидкозаморожені кальмари, їх краще очистити, знявши плівку панчохою.

Робити це потрібно різким ривком. Якщо цей спосіб не спрацював, краще взяти ніж і знімати плівку плавно, злегка відтягуючи ножем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA