работа НОВОСТИ дискриминация

WORKFLOW: Практичний посібник до творчого процесу

Сейчас читают: 280
womo.ua

Сама думка про те, щоб загнати своє натхнення в тісні рамки правил, може вкинути митця в депресію й прокрастинацію. Але поки одні тужать, інші не менш творчі люди реалізовують великі й складні проекти, створюють цікавезні речі, ростуть як професіонали і — головне — отримують задоволення від впорядкованого творчого процесу.

Як їм це вдається? Дорон Маєр вивчав це питання кілька років і виклав результати свого дослідження у стислих, чітко структурованих 28 розділах із наглядними прикладами та ілюстраціями.

Читайте ексклюзивний уривок з книжки, що вийшла друком у видавництві ArtHuss. Митець і Критик Етап втілення — найдовша й найвідповідальніша частина творчого процесу.

Спираючись на старанно розроблене бачення, ви будете до нього готові краще, ніж багато хто, але все одно вас може приголомшити й заплутати безліч дрібниць, про які треба подбати, й нових ідей, які постійно з’являються під час роботи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA