лайфхак зберігання олія

Ви робите це неправильно, і дорогий продукт псується: як зберігати масло

Сейчас читают: 676
hochu.ua

Ми розповідали, як правильно їсти хінкалі. Що стосується вершкового масла, то від його правильного зберігання залежить не лише те, як довго масло “проживе”, а й зручність споживання та смак продукту.

Мало хто знає, але вершкове масло не потрібно зберігати в холодильнику. Як це робити правильно, розповіли на Ukr.Media. Читати також Варення зі смородини: відомі ідеальні пропорції (РЕЦЕПТ) Якщо ви регулярно їсте хліб з холодним маслом з холодильника, вам часто доводиться дратуватись через те, що продукт складно намастити на скибочку.

Насправді ж, так не повинно бути, тому що вершковому маслу в холодильнику не місце.Вершкове масло — універсальний засіб у кулінарії.

Оскільки воно відноситься до молочних продуктів, багато споживачів на автоматі кладуть його у холодильник. Масло поповнює список продуктів, яким там не місце.Щоб вершкове масло залишалося м'яким та смачним, найкраще не зберігати його в холодильнику.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA