нейл-дизайн Нео манікюр

Весняний настрій! 15 модних ідей манікюру у зеленому кольорі (ФОТО)

Сейчас читают: 874
hochu.ua

Не знаєте, який дизайн нігтів зробити? Ми вже ділилися добіркою дизайнів у лавандовому відтінку, а тепер публікуємо ідеї манікюру в зеленому, м'ятному та смарагдовому кольорі, які відмінно підійдуть для весняної погоди.

Фото дивіться у нашому матеріалі. Читати також Пастельний манікюр! 20 ідей, які варто спробувати цієї весни (ФОТО) Манікюр у зеленому кольорі — це модний вибір для будь-якого сезону, проте особливо стильно цей відтінок буде виглядати навесні 2023 року.

Зелений колір асоціюється з природою, свіжістю та життєвою силою.Якщо ви віддаєте перевагу ніжності та романтичності, то варто вибрати світло-зелений колір, який ідеально поєднуватиметься з пастельними відтінками й створить образ легкості та ніжності.

А ось для більш яскравого і незвичайного манікюру в зеленому кольорі можна використовувати креативні відтінки — лайм, м'ята та оливка.Також можна експериментувати з різними текстурами та відтінками зеленого, наприклад, додавши глянсовий або матовий фініш.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA