лайфхак взуття

Ваше біле взуття сяятиме завжди: хитрий трюк для очистки підошви за 10 хв (ВІДЕО)

Сейчас читают: 563
hochu.ua

Ви здивуєтесь, але відмити білі кросівки та кеди можна використовуючи всього три інгредієнти, які є у кожного вдома. А саме - харчова сода, рідина для миття посуду та зубна паста.

Про цей лайфхак австралійської блогерки Шантель Міли розповідає видання The Sun. Читати також Більше ніяких босоніжок? Дізнайтесь, яке взуття стало головним трендом літа 2023 року (ФОТО) Для початку потрібно змішати 2 столові ложки харчової соди з рівними частинами засобу для миття посуду та 1 столову ложку зубної пасти.

Потім щіткою нанесіть цю суміш на взуття і залиште на 10 хвилин. Щоб змити залишки суміші - покладіть кеди чи кросівки в пральну машинку, або прополощіть взуття вручну.

Дайте взуттю висохнути та швидше одягайте на нову прогулянку. Читати також Найзручніше взуття на літо 2023: модно та комфортно Раніше ми писали, як позбутися запаху у взутті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA