Анджеліна Джолі Сша дизайнер бізнес акторка Голлівуд Анджеліна Джолі Сша

В Анджеліни Джолі буде власний модний дім: голлівудська зірка задумала дещо особливе

Сейчас читают: 711
hochu.ua

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі оголосила про запуск модного будинку Atelier Jolie. Концепція передбачає, що клієнти розроблятимуть дизайн одягу, а професійна команда — втілюватиме їх ідеї.

Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!Анджеліна Джолі зазначила, що до цього рішення її підштовхнула багаторічна співпраця з кравцями та ювелірними майстрами.

Читати також Анджеліна Джолі показала архівні дитячі знімки зі своєю мамою: її немає вже 16 років Atelier Jolie — це місце, де творчі люди можуть співпрацювати з досвідченою та різноманітною сім'єю кравців, модельєрів та ремісників з усього світу,— написала вона у своїй соцмережі.Одяг мають намір створювати зі старовинних тканин та високоякісних вінтажних матеріалів.Це пов'язано з бажанням використовувати високоякісні вінтажні матеріали та вже наявні тканини, а також бажанням стати частиною руху за самовираження.

Я з нетерпінням чекаю на можливість виростити це разом з вами,—  заявила знаменитість. Також Джолі планує запустити інклюзивний онлайн-ресурс.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA