церковные праздники Троица святая троица

Трійця 2021: якого числа Зелені свята, прикмети і традиції, що не можна робити

Сейчас читают: 131
liza.ua

Вже на цьому тижні ми будемо відзначати одне з дванадцяти головних церковних свят — Святу Трійцю. У цій статті прочитай про головні традиції та заборони на Трійцю, а також — дізнайся про прикмети, на які варто звернути увагу.Трійця щороку відзначається на 50-й день після Великодня.

Саме тому друга назва свята — П’ятидесятниця.Оскільки це свято залежить від Пасхи, потрібно відрахувати п’ятдесят днів з Пасхальної Неділі.

Випало свято в цьому році на 2 травня, тому Трійцю у 2021 році відзначають 20 червня.Позаяк це свято — дуже важливе, нас чекають вихідні на рівні держави.

Неробочим буде понеділок 21 червня, а 19 червня — Троїцька поминальна субота. У цей день можна відвідати кладовище і відвідати могили рідних.День Святої Трійці в народі має різні назви — Трійця, П’ятидесятниця, Зішестя Святого Духа, Зелені Святки.Для християн цей день дуже важливий, адже саме на 50-й день після воскресіння Ісуса з неба зійшов Святий Дух і з’явився апостолам, які зібралися в Сіонській світлиці, в

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA