Сериалы что посмотреть осень 2020

ТОП-5 найочікуваніших серіалів осені 2020

Сейчас читают: 461
cosmo.com.ua

Хоча пандемія суворо вплинула на кінобізнес, стрімінгові платформи не припиняють засипувати кіноманів захопливими новинками.

Осінь обіцяє бути насиченою з точки зору прем’єр фільмів та серіалів. Пропонуємо переглянути добірку із найочікуваніших серіалів золотої пори й обрати собі до смаку. «Сестра Ретчед» (Ratched) Це новий проект Раяна Мерфі, головну роль у якому зіграє неймовірна Сара Полсон.

У центрі сюжету — історія медсестри Мілдред Ретчед із романту Кена Кізі «Пролітаючи над гніздом зозулі». Глядач дізнається, як молода дівчина перетворилася у холоднокровну жінку, яка тримала у страху всіх мешканців психлікарні. «Відіграти назад» (The Undoing) Упевнені, це буде ще одна неперевершена кіноробота Ніколь Кідман.

Сценарій психологічної драми заснований на бестселері «Ти повинна знати». Головна героїня переживає непростий період: її чоловік зник, а потім його ще й звинувачують у важких злочинах. «Третій день» (The Third Day) Новий містичний серіал HBO із Наомі Харріс та Джудом Лоу

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA