місто Київ місто Київ

Нові вуличні меблі із старих матеріалів для власного міста

Сейчас читают: 980
womo.ua

Активісти суспільної організації «DIY Київ» облаштовують окремі куточки столиці, що потребують ремонту. Також вони створюють вуличні меблі з використаних матеріалів у різних районах міста.

Про це вони розповідають на своїй сторінці Facebook. Так, нещодавно для одного з куточків вони зробили вуличний столик. Пізніше із залишків деревʼяної палети створили лавку на парапеті.

Вкрили її захисним матеріалом, пофарбували та встановили у зеленій зоні Подолу. Фото: facebook.com/diy.kyiv Відтепер людям літнього віку й іншим містянам буде де перепочити.

Фото: facebook.com/diy.kyiv Долучитися до проєкту можуть усі охочі, написавши у дірект. Читайте також: У Києві з’явилася 43-тя скульптурка проєкту «Шукай!» Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Нові вуличні меблі із старих матеріалів для власного міста appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA