ритуал

Свічки для ритуалів: значення кольорів та правила користування

Сейчас читают: 730
hochu.ua

Здавна люди знали, що загадувати бажання та очищати енергетику оселі потрібно разом із запаленою свічкою. Більше того, колір свічки має особливе значення.

Раніше ми писали, як зробити амулет, а тепер розкажемо, яку свічку потрібно брати в залежності від ваших бажань. Головні правила ритуалів: кожен раз потрібно брати нову свічу та спалювати її до кінця.

Якщо залишаться якісь крихти парафіну, викиньте їх під дерево. Зверніть увагу і на те, що колір свічки повинен бути не лише ззовні на виробі.

Тобто, якщо ви розріжите зелену свічку навпіл, аби перевірити колір, то у середині парафін чи віск буде також зелений. Читати також Музика вітру: що притягує цей талісман і скільки трубочок має бути Якщо ви бажаєте притягнути в свою оселю енергетику взаємного кохання, пристрасті, теплих відносин і затишку, вам знадобиться червона свічка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA