стрижка догляд за волоссям зачіски

Стрижки на довге волосся: топ-5 наймодніших варіантів 2023 року (ФОТО)

Сейчас читают: 856
hochu.ua

Думаєте оновити свій образ і створити нову стрижку? Перед походом до майстра радимо вам подивитися нашу добірку наймодніших стрижок на довге волосся, які будуть в тренді у 2023 році.

Читати також Ідеальне поєднання кольорів: як пофарбуватися, щоб максимально підкреслити очі (ФОТО) Для довгого волосся існує безліч варіантів стрижок, які можуть змінити та оновити ваш образ.

Ми вже розповідали про новомодні варіанти — стрижку слоб та зачіску аврора, але в цьому матеріалі вирішили зібрати найстильніші варіанти 2023 року, які, на думку стилістів, ще довго будуть у тренді.Стрижка драбинка, при якій волосся поступово коротшає до кінців, створює ефект об'єму та руху волосся.

Ця зачіска підходить будь-якому типу волосся, а також роками не втрачає своєї актуальності.Ця стрижка також має багато шанувальниць і має чудовий вигляд на довгому волоссі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA