Евросоюз Гана НОВОСТИ Украина Евросоюз Гана

SHKALA 2021: про що говорили «агент свідомих змін» у цьому році

Сейчас читают: 817
womo.ua

Зміни у поведінці людей, секрети ефективної соціальної комунікації, розвиток громадянського суспільства, спілкування з різними цільовими аудиторіями, вакцинація та контроль інфодемії: про що говорили на SHKALA 2021.

Насичена досвідом, інсайтами та порадами подія у сфері трансформації українського суспільства — Форум з комунікацій для соціальних та поведінкових змін SHKALA 2021 — зібрала в одному онлайн-просторі більше 40 міжнародних та українських експертів і більше 2000 «агентів свідомих змін».

Комунікації для соціальних та поведінкових змін Спілкування із різними аудиторіями — цьому на Форумі було приділено окрему увагу. Анастасія Нуржинська, експертка з комунікацій для соціальних та поведінкових змін, керівниця відділу комунікацій для розвитку UNICEF Ghana, підняла тему комунікацій з нерішучою аудиторією.

Вона запропонувала у «ковідній» комунікації звертатися до можливості захистити інших та почуття приналежності, також спрацює авторитет, наприклад, медики у комунікації, та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA