Netflix аниме фільми кіно документальна стрічка

Що подивитись на Netflix: ТОП-40 фільмів та серіалів вересня-2023

Сейчас читают: 681
womo.ua

Компанія Netflix оприлюднила список з сорока оригінальних фільмів та серіалів, які вийшли або ж вийдуть у вересні 2023 року.

Серед них є старі фільми, новинки, продовження улюблених серіалів, документальні стрічки, дитячі фільми, мультсеріали та аніме. Що подивитись на Netflix? Пропонуємо велику добірку за категоріями з датами випуску, а також трейлерами та описом: Фільми:  Дата виходу: 1.09 Щасливий кінець Через рік у цілому щасливих стосунків пропозиція Луни додати третю людину в їхнє інтимне життя докорінно змінює її зв’язок із Мінком. Читайте також: Найцікавіші детективні серіали за останні роки: трейлери Дата виходу: 4.09 На п’ятдесят відтінків темніше П’ятдесят відтінків свободи Тепер доступні на Netflix!

Джеймі Дорнан і Дакота Джонсон повертаються як Крістіан Грей та Анастасія Стіл у неоцінених версіях фільмів «П’ятдесят відтінків темніше» та «П’ятдесят відтінків свободи», заснованим на феномені «П’ятдесят відтінків».

Дата виходу: 13.09 Фристайл Реперу-початківцю з кримінальним минулим потрібні гроші на запис у студії. Він укладає ризиковану угоду з продажу наркотиків, яка може коштувати йому всього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA