косметика доглядова косметика

SENSILIS: Найширша лінійка SPF засобів для максимального захисту вашої шкіри

Сейчас читают: 543
womo.ua

Захист шкіри від випромінювання є одним із ключових аспектів догляду в будь-який сезон. УФ-випромінювання викликає передчасне старіння, пігментні плями та підвищувати ризик розвитку раку шкіри.

Тому важливо розуміти, як захищати свою шкіру щодня, використовуючи ефективні засоби. Іспанський дерматологічний бренд SENSILIS налічує широкий асортимент SPF засобів для різних потреб та типів шкіри.

OCEAN RESPECT — доглядова лінійка бренду з водостійкими засобами для обличчя та тіла, призначена для захисту шкіри на активному сонці.

Продукти мають легку, нелипку текстуру та високу ступінь SPF-захисту та потужну anti-age дію, тому ідеально підходять для відпочинку на пляжі або біля басейну. Читайте також: Особливий досвід для чутливої шкіри: косметика від іспанського дерматологічного бренду Sensilis Лінійка містить: Ultrafluido 100 Solar Energy — захисний флюїд для чутливої та реактивної шкіри; Waterfluid (50+) — надлегкий захист на водній основі, що тане на шкірі та залишає ніжний, матовий фініш; Waterfluid (50+) Color — сонцезахисний антивіковий флюїд з тоном; Invisible Light Bodyspray (50+) — надлегкий невидимий спрей для нанесення на як на суху, так і на вологу шкіру, що забезпечує сухий дотик та запобігає прилипанню піску; Moisturizing Refreshing Gel Cream (50+) — зволожуючий крем-гель з рідкою консистенцією та високою еластичністю; Matt Gel Oil-free SPF (50+) — антивіковий матуючий засіб для обличчя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA