душа маникюр Нео

Ручна робота: кілька секретів домашнього педикюру

Сейчас читают: 242
vogue.ua

Ті, хто в пошуках прихистку виїхав до інших країн, через деякий час стикається з потребою зробити педикюр. Попри високу вартість (50-60 євро), підхід до педикюру в Україні та Європі дуже відрізняється.

Тому не виключено, що треба буде розраховувати на власні сили. Як зробити педикюр вдома – прості та дієві порадиВпоратися з ущільненою шкірою на п'ятах і подушечках допоможуть скраби для ніг.

Скраби для ніг чудово відлущують мертву шкіру, яка знаходиться на поверхні. Можна використовувати різні скраби, проте найкраще із завданням впорається сольовий, тому що він трохи абразивніший для підошв порівняно з цукровим скрабом, до того ж, сіль має антибактеріальні властивості.

Ще один домашній засіб — пилочка для ніг на ділянках з твердою шкірою, яку варто використовувати кілька разів на тиждень. Пилочку варто застосовувати тільки на сухій шкірі і не терти занадто сильно спочатку, щоб не перестаратися й уникнути больових відчуттів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA