Театр вибір редакції

Романтичний вечір з театром удома: вистави онлайн до Дня святого Валентина

Сейчас читают: 961
womo.ua

Для тих, хто планує вечір кіно з коханою людиною, або ж бажає провести цей день у компанії історій про любов – онлайн-театр DRAMOX пропонує незвичайну альтернативу “Титанікам” та “Ла-ла Лендам”.

Вечірній перегляд вистави вдома – незвичайний театральний досвід онлайн, який може стати вашою новою традицією. Miłość/Любов, Театр «Золоті ворота», 18+ У виставі використовуються тексти Леонардо да Вінчі та Антуана де Сент-ЕкзюперіЖанр: любов пізнав той, хто чекає телефонного дзвінка, знаючи, що він вже ніколи не продзвенить.

Кожна історія у виставі «MIŁOŚĆ/ Любов» — це мрія, втрата, сповідь, пошук, ілюзія, диво, надія, або ж публічна самотність, від якої не рятують навіть лайки в інстаграмі. Камінний господар, Театр 360 градусів та Театр на Подолі Драма за однойменним твором Лесі Українки Вистава розповідає всесвітньо відому любовну драму спокусника Дон Жуана, егоїстичної Донни Анни та мрійливої Долорес у трактуванні української поетеси Лесі Українки.

У її баченні Дон Жуан несподівано сам стає у деякому роді жертвою жінки, яка зламала його волю. Адже кожен прагне щастя та якою ціною?  Ромео і Джульєтта, Стратфордський фестиваль Драма за Вільямом Шекспіром Зворушлива постановка про Ромео і Джульєтту та ворожнечу між родинами Монтеккі та Капулетті в оригіналі (з українськими субтитрами) з дрібкою гумору у грі акторів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA