діти навчання курси

Репетитор чи курси з англійської: що обрати для дитини

Сейчас читают: 202
womo.ua

Сьогодні знання англійської влучно описує одне слово — «можливості». Лиш уявіть: мова відкриває людині цілий світ — програми обміну, топові університети, робочі й туристичні поїздки, нові знайомства, кар’єрні звершення.

Стає зрозуміло: вивчення англійської — не привілей, а вимога до сучасної людини. Отож, репетитор чи курси? Ось, у чому питання.

Дилема, з якою щорічно стикаються батьки при виборі навчання для дитини. Є ті, хто вірить суто в індивідуальний підхід та з обережністю ставиться до групових занять, подібним урокам у школі.

Інші ж обирають соціалізацію, не довіряючи приватним викладачам. Та чи є тут правильна відповідь? Аби розібратися, варто розглянути основні переваги та недоліки кожного з варіантів.  Переваги репетиторів Є чимало позитивних рис, що значно відрізняють репетиторів від курсів і групі. Репетитори — це про індивідуальний підхід Переважно програма занять враховує конкретні інтереси дитини, її слабкі та сильні сторони, вподобання у навчанні тощо. Гнучкий графік занять Ще один важливий пункт на користь репетитора.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA