город шкідники поради дачникам

Попелиця зникне з городу назавжди: допоможе народний метод

Сейчас читают: 776
hochu.ua

Ми розповідали, що робити з кущами смородини, які не родять. Тепер розповідаємо, як за допомогою простого копійчаного засобу прогнати з городу такого поширеного шкідника, як попелицю.

Попелиця – це комаха, що харчується соком м'яких частин рослин. Вона протикає їх шкірку своїм хоботком і швидко розмножується, через що урожай виявляється під загрозою.

Візьміть на замітку перевірений народний метод боротьби з попелицею, про який розповіли на theLime. Читати також Як відмити руки після городу і навіть від помідорів: 3 простих способи Дерев'яний попіл – це концентрат фосфору, кальцію, калію, заліза, цинку, магнію, марганцю.

Саме у попелі калій та фосфор знаходяться у легкодоступній для рослин формі. За допомогою попелу можна не лише розкислити ґрунт та покращити його структуру, а й захистити рослини від шкідників, у тому числі від попелиці.Якщо ви помітили на капусті або будь-де колонії цієї комахи, необхідно приготувати простий розчин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA