деньги Финансы

Подушка фінансової безпеки: як створити, для чого потрібна

Сейчас читают: 332
liza.ua

Відкладати гроші на «чорний день» — це звичка наших бабусь, яку багато хто з нас забули. Ми пропонуємо повернути її, щоб забезпечити фінансову рівновагу на випадок кризи.Пандемія нового коронавіруса позначиться на всіх сферах нашого життя навіть коли закінчиться.

Багато хто може втратити бізнес і роботу, залишитися без грошей. Щоб такого не сталося з тобою при наступній фінансовій кризі, рекомендуємо зібрати подушку безпеки.Фінансова подушка безпеки — це недоторканний грошовий запас, який можна використовувати тільки в крайніх випадках.Коли можна використовувати гроші з заначки:У бізнесі це називається «формуванням резервного капіталу».Ідеальна фінансова подушка безпеки — це сума, на яку ти можеш жити півроку, а то й рік, якщо втратиш роботу.

Звичайно, розраховуй на те, що доведеться жити без розмаху і дорогих покупок, але в цю суму рекомендується включити витрати на житло, медичні рахунки і навіть одяг!Регулярно збирати — це ще не все.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA