місто Рим місто Варшава місто Санкт-Петербург Живопись жінки знаменитості натхнення успішна жінка місто Рим місто Варшава місто Санкт-Петербург

Перші: «баронеса з пензлем» Тамара де Лемпіцька

Сейчас читают: 877
womo.ua

Тамара де Лемпіцька стала однією з найдорожчих та епатажних художниць ХХ століття. Її роботи прикрашають приватні колекції Джека Ніколсона та Барбри Стрейзанд.

А поп-зірка Мадонна нерідко використовує улюблені картини у своїх кліпах. Як подруга Пабло Пікассо та Жана Кокто здобула весь світ і стала однією з найдорожчих художниць ХХ століття?

Дочка Мальвіни Вона народилася 1998 року як Марія Гурвіч-Гурська. За іншими даними – як Тамара-Розалія. Її місце народження точно не відоме, вважають, що це була Варшава.

Вже будучи відомою художницею, Тамара неодноразово переписувала свою біографію. Батько Борис Гурвіч-Гурський був адвокатом, мати, Мальвіна Деклер – дочкою багатого польського банкіра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA