Stella Maccartney Нео Stella Maccartney

Пальто зі штучного хутра – екологічний та стильний вибір цього сезону

Сейчас читают: 426
vogue.ua

Пальто – найуніверсальніший верхній одяг осінньо-зимового періоду. Воно досить тепле, аби зігріти прохолодними днями, практичне, аби вписатися в будь-який гардероб, і лаконічне, здатне стильно завершити будь-який образ.

Цього сезону дизайнери беруть курс на екологічність та сталий розвиток: серед головних тенденцій очікувано опинилися пальта, зроблені зі штучного хутра.

Vogue. ua зібрав найкрасивіші з них в колекціях осінь-зима 2022/2023. Говорячи про штучне хутро, не можна не згадати Стеллу Маккартні – дизайнерку, хто одна з перших у модній індустрії відмовилася від натурального хутра.

Її верхній одяг обожнюють streetstyle-зірки, моделі та інфлюенсерки. І це й не дивно: трендові та актуальні фасони у дизайнах Stella McCartney зустрічаються з практичними, комфортними та, що важливо, теплими матеріалами, використання яких не шкодить планеті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA