люди Нео прикмети

Падає ніж? Відстрибніть подалі та готуйтеся до нового кохання

Сейчас читают: 941
hochu.ua

Вас може очікувати нове, спонтанне захоплення, якщо вірити прикметам про ніж. Але варто звернути увагу на те, куди саме впав цей кухонний предмет, і якою стороною вдарився об підлогу.

Раніше ми розповідали, що означає збіг чисел на годиннику, а тепер розкажемо, про що попереджає Всесвіт, коли падає ніж. Здавна люди вірили, що падіння ножа — це знамення, пише ukr.media.Якщо в жінки ніж упав на підлогу і вдарився гострим краєм вниз, це знак знайомства із чоловіком.

Після падіння зверніть увагу, як лежить ніж. Якщо лезо від вас відвернуте, — незнайомець буде приємною людиною. Якщо гостра частина ножа лягло у вашу сторону, — будьте обачні, адже у тієї людини будуть злі наміри.

Читати також Ознаки порчі: як зрозуміти, що чорна смуга життя — не звичайний збіг обставин Якщо падаючи, ніж вдарився ручкою, — це знак зустрічі зі старим другом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA