здоровье тело фрукты персики

Оксамитова шкіра та струнка талія: 5 причин полюбити персики ще більше

Сейчас читают: 716
cosmo.com.ua

Попри те, що персик має чудовий смак, він ще й дуже корисний. Фрукт багатий на вітаміни та мікроелементи. Фахівці з ароматерапії переконують, що аромат персика діє як антидепресант.

А ще він сприяє покращенню діяльності мозку, зміцнює пам’ять, підвищує концентрацію уваги. Про користь персика розповіла ведуча проекту «Ревізор» (Новий канал), кулінар Юлія Панкова. — Якщо ви хочете мати гарну оксамитову шкіру та зберегти цей ефект надовго, то регулярне вживання персиків вам у цьому допоможе, — розповідає ведуча Нового каналу. — Фрукт живить шкіру, утримує вологу в клітинах, попереджаючи появу зморшок. 5 причин полюбити персики ще більше: 1.

В одному персику — три чверті дози вітаміну С і лише 35 калорій. 2. Органічні кислоти та ефірна олія, що містяться в персиках, сприяють покращенню травлення.

3. Персик зміцнює імунітет і є відмінною профілактикою простудних захворювань. 4. Завдяки високому вмісту фосфору та калію покращує пам`ять та активізує роботу мозку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA