ароматы парфюмерия одобрено Cosmo

Одобрено Cosmo: любимые ароматы редакции

Сейчас читают: 141
cosmo.com.ua

Недавно мы рассказывали тебе о сериалах, которые особенно впечатлили редакцию нашего сайта, а теперь хотим переключиться на красоту и поговорить о любимых парфюмах команды.

Возможно, один из них станет и твоим фаворитом! Юлия Николайчук, шеф-редактор cosmo.com.ua Loewe Ella Вперше Loewe Ella з`явився в мене якраз завдяки колегам (зокрема, завдяки нашій б`юті-королеві Даші) — знаючи, які аромати я люблю, вони обрали мені на новорічні свята саме цей.

Прозвучить банально, але я дійсно закохалася в нього з першого пшику. Це не ніша, це легкий, зрозумілий, свіжий аромат, в якому поєдналися ноти груші, жасмину, кедра, апельсина, зеленого чаю, персика і не тільки.

Важко пояснити, чому саме він, але він покращує мені настрій кожного дня, і навіть коли я сама вже майже не відчуваю його на собі, завжди отримую масу запитань і компліментів щодо аромату.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA