люди страхи Нео поради езотерика

Однакові цифри, дивні люди на шляху чи дежавю: знайдіть свої знаки Всесвіту

Сейчас читают: 511
hochu.ua

Відчули дежавю, чи усюди бачите одні й ті ж цифри? Зверніть увагу на знаки, які посилає вам Всесвіт. Раніше ми розповідали про те, який знак Зодіаку ідеальний для серйозних відносин, а тепер розкажемо, чому так часто у людини трапляється безліч причин, які не дають вчасно прибути до місця призначення, і які ще є бувають «згори».

Щодня Всесвіт посилає людині чимало знаків: знайшли загублену річ чи зустріли дивну людину? У кожної цікавої ситуації, яка яскраво і не передбачувано розбавляє будні, є своє пояснення.

Про це розповідає Ukr.Media.Чи помічали ви, що на очі часто потрапляє одна і та ж цифра або число? Наприклад, коли ви дивитеся на годинник, або проходите повз будинки.

Здавна у народі така підказка називається «ангельським радіо». Якщо після частої «зустрічі» одного і того ж числа у вас трапляється приємна ситуація, вважайте, що це ваше щасливе число.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA