Україна діти виховання фільми кіно дозвілля Україна

«Нікчемний Я 4»: Як пройшла зіркова прем’єра у Києві

Сейчас читают: 284
womo.ua

2 липня у кінотеатрі «Оскар» ТРЦ «Gulliver» відбулася прем’єра анімаційної комедії «Нікчемний Я 4». Першими продовження історії про Ґру та жовтеньких і непосидючих Посіпак  переглянули зірки дубляжу Анастасія Цимбалару та Анатолій Анатоліч!

На яскраву локацію української прем’єри також завітали українські селебрітіз з родинами, а саме ведучі програми Факти ICTV і телемарафону «Єдині новини» Андрій Ковальський та Оксана Гутцайт, Марина Арістова, Ілона Гвоздьова, Олена Світлицька, ведучий Іван Люлєнов, Юла, співачка ЛЮБОВ, Darisha, Григорій Бакланов, а також топові блогери.

Повернення улюбленого анімаційного хіта «Нікчемний я» від Illumination на великих екранах! Для Ґру та його дівчаток розпочинається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім’ї – Ґру молодшого, який точно знає як насолити татові.

Проте перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тож на родину чекає грандіозне протистояння сповнене гумору та неймовірних пригод! Медіапартнер фільму: 4Мама, Радіо П’ятниця Партнери заходу: Socar, Будинок Іграшок, Панна Карпат, Люстдрофф, Yes, Jaffa, Bolt, Millenium.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA