місто Лондон місто Лондон

Найпопулярніші локації світу вимикають світло на знак солідарності з Україною

Сейчас читают: 182
womo.ua

У знакових місцях в різних країнах світу вимикатимуть світло на знак солідарності з Україною. Це відбуватиметься 21 грудня о 20:00 за місцевим часом.

Загалом у темряву поринуть понад 70 відомих локаціях у всьому світі: від Сіднею до Торонто. Перелік місць охоплює відому лондонську арку стадіону Wembley, римський Колізей, Сіднейський оперний театр, Сі-Ен Тауер у Торонто, будівлю Європарламенту в Брюсселі, парламенту Шотландії в Единбурзі, мерію Парижа та Порто, головні різдвяні ялинки Нью-Йорка біля Рокфеллер-центру та Лондона на Трафальгарській площі.

Акція відбудеться у рамках кампанії #LightUpUkraine. Вона має на меті зібрати 10 мільйонів доларів через платформу United24.

Кошти підуть на придбання однієї тисячі генераторів для українських лікарень цієї зими. The post Найпопулярніші локації світу вимикають світло на знак солідарності з Україною appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA