Нео

Навіщо знати про пункт власного призначення?

Сейчас читают: 979
psy-practice.com

Думаєте, що це якийсь унікальний пасажир чи з ним щось не так?Що стосується життєвих доріг, то серед нас таких пасажирів з невідомим пунктом призначення дуже багато.Відсутність розуміння куди я йду, чого я хочу, що мені подобається, навіщо мені йти призводить до зупинки, регресу, самозакопування та завмирання.В такому випадку я знецінюю не саму мету, мрію, ціль, а сам процес руху.

Приходять думки: "Це все безглуздо!", "Немає сенсу щось робити!", "Ми тільки пішаки на шаховій дошці!" і т.д.Саме тому важливе існування певних орієнтирів: цілей та мрій, до яких хочеться прийти.

Втім це не означає, що ми зобов'язані прийти саме до них і тільки до них.Проходячи життєвий шлях цілі та мрії можуть змінюватися, оскільки в цьому процесі не так важливий кінцевий результат, як рух в напрямку до чогось.

Пам'ятайте, що у світі який постійно рухається відсутність руху-це кроки назад.А рушійна сила життя великою мірою закладається в знання того навіщо мені рухатись.Недаремно один з найвідоміших філософів минулого писав: "Якщо людина знає навіщо-вона витримає будь-яке як".Не знецінюйте власні ідеї, цілі та мрії!Вони-потужна рушійна сила вашого життя!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA