люди знаменитости Нео свято

Натхнення до Міжнародного дня музеїв: цікаві ідеї віртуальних турів

Сейчас читают: 624
hochu.ua

Ми живемо в дуже непростий час. Багато хто з нас відкладає життя на потім, стикаючись зі складними життєвими обставинами через повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Але ми просто зобов'язані триматися, допомагати наближати перемогу, а для цього треба бути в ресурсному стані. Трохи розширити горизонти і насолодитися прекрасним нам допоможе свято Міжнародний день музеїв, який відзначається 18 травня.

У контексті дати ділимося з вами ідеями, які музеї світу можна відвідати, не виходячи з дому.Трошки історії: Міжнародний день музеїв було засновано 1977 року на черговому засіданні ICOM (International Council of Museums — Міжнародна рада музеїв).

І вже з наступного року в понад 150 країнах світу стали відзначати це свято. Читати також Всесвітній день вишиванки: вірші для дітей українською мовою Не секрет, що музеї — справжнє джерело історії, традицій, що зберігає пам'ятки матеріальної та духовної культури, їхню цінність для людства складно переоцінити.Зазвичай у День музеїв вітають музейних працівників, а самі музеї відчиняють свої двері для відвідувачів із ще більшим натхненням, часто роблять виставки безкоштовно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA