розлучення новини зрада

Наталі Портман так і не пробачила чоловікові "загул" із молодою коханкою: пара на межі розлучення

Сейчас читают: 566
hochu.ua

Через кілька місяців після того, як чоловіка Наталі Портман застукали на побаченні з молодою коханкою, з'явилися чутки, що акторка все ж таки вирішила піти від Бенжамена Мільп'є.

І хоча раніше зірка "Леона" говорила про бажання зберегти сім'ю, зараз, судячи з усього, вона кинула ці спроби. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Після 11 років шлюбу 42-річна американська акторка все ж не змогла пробачити зраду Бенжамена Мільп'є з 25-річною екоактивісткою.

Як повідомляє Entertainment Tonight, спроби Наталі Портман відновити стосунки з чоловіком не увінчалися успіхом, тож зараз пара переживає вкрай непростий період.Після того як стало відомо про роман (Мільп'є - прим.

ред.), вони намагалися працювати над своїм шлюбом, але нині перебувають у скрутному становищі,- каже інсайдер.Фото: Getty Images Читати також Містер Біг із "Сексу у великому місті" вперше відповів на звинувачення у зґвалтуваннях Підтвердженням тому стало і те, що в день 11-ї річниці весілля з танцюристом, Наталі Портман на самоті з'явилася на публічному заході.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA