На каналі «Дом» прем’єра проєкту «Тихий вечір з Оленою Кравець»

Сейчас читают: 579
womo.ua

У суботу,  3 грудня, о 20:15 на телеканалі «Дом» відбудеться прем’єра авторського проєкту «Тихий вечір з Оленою Кравець». У студію приходитимуть гості, щоб власними історіями життя та своїм оптимізмом підбадьорити глядачів. «Тихий вечір з Оленою Кравець» — це легка розмова про актуальні для українців теми.

Щосуботи в гості до Олени Кравець та її співведучого, чиє ім’я глядачі дізнаються під час першого ефіру, приходитимуть дуже різні співрозмовники: працівники критичної інфраструктури, які стають сьогодні справжніми героями, волонтери, воїни, музиканти, топові політики, державні службовці, артисти. «Мені дуже приємно вимовляти це словосполучення «тихий вечір», і ми не випадково назвали так нашу програму.

Ми зараз живемо в такі часи, коли прості речі, як от тихий вечір, стають розкішшю, і ми починаємо їх більше цінувати. Але ця програма не для того, щоб втекти від реальності.

Вона для того, щоб трішки підсвітити інший її бік. Вона про життя, яке продовжується всупереч усім тривогам, про світло, яке переможе будь-яку темряву, про затишок, який створюють свічки, гітара і смс із запитанням «Як ти?».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA