Must-have: 5 трендових варіантів взуття для стильної осені

Сейчас читают: 222
cosmo.com.ua

Новий сезон уже стрімко наближається. Зараз ідеальний момент, аби подумати, на що замінити улюблені босоніжки чи мюлі. Cosmo підібрав 5 крутих пар взуття, які підходитимуть абсолютно на усі випадки життя: чи це буде прогулянка з подругою, ділова зустріч чи побачення.  Лофери  Цей мегазручний варіант і далі продовжуватиме завойовувати наші серця.

Стильні лофери чудово виглядатимуть із міні-спідницями, шортами, штанами ну і, звичайно, із джинсами. А як щодо джогерів? Пропонуємо тобі потестити це сміливе поєднання вже у цьому сезоні.

Обирай моделі з масивною підошвою, з ланцюгами чи без. Додатково можеш носити лофери із високими шкарпетками (і не лише білого кольору). Клоги Доволі незвична пара взуття вже полюбилася багатьом модницям.

Можливо, чудовий момент аби спробувати їх на собі? Клоги, окрім своєї оригінальності, забезпечать також комфорт та додадуть ту саму родзинку образу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA