Нью-Йорк серіали кіно натхнення вибір редакції трейлер серіалу Нью-Йорк

Митцям і не тільки: серіали для натхнення

Сейчас читают: 342
womo.ua

Натхнення — стан, коли хочеться творити. У когось це відчуття з’являться частіше, у когось рідше. Проте ми знайшли для вас добірку серіалів, які допоможуть тим людям, у кого зараз проблеми з натхненням. ⠀ Ці серіали мають власну естетику, наповнені цікавими подіями, багатогранними персонажами — вони точно надихнуть вас на нові ідеї! Читайте також: Що дивитись на Netflix у серпні 2024 року: 50 найочікуваніших фільмів та серіалів Ферзевий гамбіт 2020 Драматичний мінісеріал американського режисера і сценариста Скотта Френка за однойменним романом Волтера Тевіса 1983 року з Анею Тейлор-Джой в головній ролі про сходження геніальної шахістки. Сюжет: історія всиротілої шахової вундеркіндки Елізабет Гармон, яка намагається стати найвеличнішою шахісткою світу і водночас бореться з емоційними проблемами, а також із наркотичною та алкогольною залежностями.

Мінісеріал названий на честь шахового дебюту з такою ж самою назвою. Дія серіалу починається в середині 1950-х і продовжується в 1960-х. Велика маленька брехня 2017 Американський драматичний телесеріал каналу HBO, створений Девідом Е.

Келлі. Перші сім епізодів засновані на однойменному романі Ліян Моріарті і повністю зрежисовані Жан-Марком Валлі. Серіал почали знімати у січні 2016 року, а прем’єра відбулася 19 лютого 2017 року.

Сюжет: історія про п’ятьох матерів, яких об’єднує загадкове вбивство, що сталося під час благодійного балу в школі. Дивовижна місіс Мейзел 2017 Американський комедійно-драматичний телесеріал Емі Шерман-Палладіно з Рейчел Броснахен у про кар’єру американської домогосподарки 50-х у стендапі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA