советы гороскоп стрижка

Місячний календар стрижок на лютий 2021

Сейчас читают: 560
liza.ua

Завдяки місячному календарю стрижок ти зможеш легко зорієнтуватися, які дні є найбільш сприятливими для зміни зачіски. А на деякі дати візит до перукаря, навпаки, не варто планувати.

Стрижка в несприятливий день може вийти невдалою, волосся буде рости повільніше, ніж зазвичай, так що задоволення від зміни іміджу не вийде.Всупереч стереотипу, вдалі дні для стрижок не обов’язково випадають тільки на зростаючий Місяць — кожен раз ці дні зміщуються в залежності від фаз нічного світила.

Отже, коли ж можна вдало постригтися в лютому?Watsons акции допоможуть тобі доглядати за волоссям дешевше та вигідніше!У лютому 2021 є три найсприятливіших дні для того, щоб стригтися, експериментувати з волоссям або кардинально міняти імідж.

Ось список:Також дуже сприятливими вважається ряд цих днів в лютому:Найнесприятливішим днем ​​для стрижки в лютому є 7 лютого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA