стрижка догляд за волоссям астрологія езотерика

Місячний календар стрижок на червень 2023: сприятливі та невдалі дні для оновлення зачіски

Сейчас читают: 201
hochu.ua

Календар стрижок і фарбувань на червень 2023 року від HOCHU.ua допоможе вам вибрати найсприятливішу дату для зміни зачіски. Читайте і дізнавайтеся, в які дати можна стригти волосся, а коли краще заради свого ж блага нічого не робити зі своєю зовнішністю.

Читати також Китайський гороскоп: яким буде червень 2023 для Змії, Дракона та інших знаків Зодіаку Місячний календар стрижок на перший місяць літа допоможе вам визначити вдалі та невдалі дні для зміни іміджу.

За допомогою цього календаря, в якому враховується фаза Місяця та інші астрологічні тонкощі, ви зможете не тільки блискуче змінити свою зовнішність, а й позбавитися негативного впливу.Астролог Юлія Погорельченко поділилася списком найсприятливіших і найнесприятливіших дат для стрижок та фарбувань наступного місяця.

Згідно з місячним календарем на червень 2023 року, стригти та фарбувати волосся потрібно в наступні дні:А ось найбільш несприятливими датами для оновлення зачіски, згідно з місячним календарем на червень 2023, є — .

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA