люди Нео манікюр

Манікюр з татуюванням — новий тренд в дизайні нігтів 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 519
hochu.ua

Манікюр з тату на нігтях стає все більш популярним у 2023 році. Такий дизайн відмінно підходить дівчатам, які бажають розбавити нігті лаконічними візерунками, а також тим, хто щиро любить тату.

Ми зібрали 10 ідей модного манікюру із татуюваннями. Дивіться та зберігайте собі! Читати також Модний червоний манікюр: найактуальніші ідеї на весну та літо 2023 Манікюр з татуюванням, також відомий як нейл-татуювання, є популярною тенденцією у світі манікюру.

Це мистецтво полягає у створенні дизайнів на нігтях, які виглядають як татуювання. Деякі люди навіть називають це "нігтьовий татуаж".Цей вид манікюру може бути виконаний у різний спосіб.

Деякі техніки включають використання спеціальних машин та стемпінгів, а інші — нанесення дизайну за допомогою пензликів для манікюру.Однією з основних переваг манікюру з татуюванням є його довговічність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA