Таїланд Met Gala новини MET Таїланд

"Мама визвала картоплю садити": Леся Нікітюк посміялася із чудернацьких нарядів на Met Gala 2023

Сейчас читают: 640
hochu.ua

Українська телеведуча Леся Нікітюк посміялася з зірок, що прийшли на Met Gala 2023 у досить дивних вбраннях. У жартівливому стилі Леді Ле прокоментувала образи знаменитостей на цьогорічному балі Інституту костюма.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!1 травня у Нью-Йорку пройшов щорічний світський захід Met Gala, під час якого збирають гроші для Інституту костюма Метрополітен-музею.

Головний редактор американського Vogue Анна Вінтур особисто затверджує список із гостями та завчасно погоджує їхні вбрання. Однак це не значить, що на килимовій доріжці не з'являться чудернацькі образи, які повеселять глядачів, а модні редактори почнуть писати про них, починаючи зі слів "модний провал".

Читати також Кара Делевінь вразила перевтіленням у Карла Лагерфельда на Met Gala 2023 (ФОТО) В Insta Stories Леся Нікітюк вирішила прокоментувати цьогорічні вбрання зірок, які їй запам'яталися найбільше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA