місто Київ Незламні місто Київ

«Люди плакали, побачивши хліб»: Лейла Туваклієва про організацію «Київ волонтерський» та 10 000 порцій їжі на день

Сейчас читают: 655
womo.ua

Багато років Лейла Туваклієва працювала у ресторанній сфері, була менеджером корпоративних продажів GoodWine. Але вона й подумати не могла, що колись готуватиме для бійців ЗСУ та людей на деокупованих територіях під Києвом.

У проєкті «Незламні» Лейла розповідає історію створення благодійної організації «Київ волонтерський», яка зараз об’єднує 26 ресторанів та 3 пекарні та щодня готує для 10 тисяч осіб. Волонтерство як спосіб подолати стрес Почалася війна, навколо люди панікували: їхати чи залишатися.

На третій день війни у мене було щось на кшталт емоційного виснаження. Кожні п’ять хвилин я ухвалювала інше рішення про те, чи їхати, чи не їхати.

Коли я посадила молодшу сестру на потяг до Чернівців, я зрозуміла, що сама я не поїду з Києва. Нарешті, це було кінцеве рішення: я залишаюсь поруч з моїми друзями, з колегами, я буду тут, в цих умовах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA