сновидения сновидение расшифровка сновидений

Куріння уві сні: це до лиха чи до добра?

Сейчас читают: 285
liza.ua

За статистикою, з 7,5 млрд населення, цілий мільярд припадає на курців. У кожного з нас є знайомі, які знаходяться під впливом згубної звички.

Може бути, ви — та сама сьома людина зі статистики, яка розслабляється виключно в компанії сигарети і її диму? Тоді немає нічого дивного, якщо вам раптом присниться куріння.

Якщо ж ви не курите — ваша підсвідомість на щось натякає… або ж варто шукати особливий сенс? Спробуємо тлумачити сновидіння про куріння в даному матеріалі.Як мінімум, 2 значення подібного сновидіння ми можемо дізнатися, не заглиблюючись в супутні деталі.

Ви або сумніваєтеся в правильності своїх дій, або очікуєте день відпочинку в приємній компанії. У першому випадку вам варто зважити всі «за» і «проти», у другому — не турбуватись про дрібниці, адже вам належить провести чудовий день з найближчими людьми.Дуже важливо — це згадати, що саме курили уві сні:Згадай, у кого в руках або в зубах була сигарета уві сні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA