люди друзья секс 2020

Купи собі той довбаний букет: публікуємо уривок

Сейчас читают: 591
womo.ua

Тара Шустер — авторка і драматургиня, а також керівниця в індустрії розваг Книга про те, як почати любити себе та отримати нарешті щасливе життя вийшла в українському перекладі у видавництві Yakaboo Publishing у 2020 році, як і оригінал, що одразу отримав безліч відданих читачів.

Йдеться про особистий досвід сценаристки та менеджерки розважальних програм Тари Шустер. Їй вдалося вибудувати систему методів для покращення стосунків із самою собою, зцілити старі травми та знайти в собі невичерпне джерело натхнення.

Вже четвертий рік поспіль книжка «Купи собі той довбаний букет: та інші способи зібратися докупи від тієї, котрій вдалось» тримається у ТОПах продажів національної книжкової платформи Yakaboo, а цього місяця з друкарні прийшов черговий, 19-й наклад.

Запрошуємо і вас ознайомитись з невеликим уривком, наданим видавництвом. ВНУТРІШНЯ НЕПОДРУГА. Припини себе ображати Чи відчуваєш ти часом, наче самокритичні думки викрали твоє тіло? (…) Що це в біса коїться?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA