Каньє Вест зірки особисте життя зірок Кім Кардаш'ян Каньє Вест

Каньє Вест повернув Кім Кардаш'ян другу частину домашнього секс-відео за її участі

Сейчас читают: 181
cosmo.com.ua

У 2007-му році у мережу злили домашнє секс-відео з Кім Кардаш`ян та її колишнім бойфрендом Реєм Джеєм у головних ролях. Скандальний ролик, зроблений парою у 2003-му під час відпочинку у Мексиці, тоді обговорювали абсолютно всі, а впізнаваність телезірки зросла ще більше.

А минулого року стало відомо про те, що існує друга частина відео, яка досі зберігається у співака. Про це розповів колишній менеджер Рея Джея та заявив, що той готовий віддати його лише Каньє Весту, оскільки Кардаш`ян є матір`ю його дітей.

І, як розповів Вест у своєму інтерв`ю для каналу Hollywood Unlocked, він справді дістав другу частину відео та передав її Кім.  «Я зустрівся з ним в аеропорту, повернувся нічним рейсом, доставив їй запис о восьмій ранку.

Я віддав їй ноутбук і вона заплакала, коли побачила його. Знаєш, чому вона плакала? Це говорить про те, як її часто використовували.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA