Jerry Heil Jerry Heil

KALUSH и Jerry Heil выпустили лирический трек "Стены" (ВИДЕО)

Сейчас читают: 669
hochu.ua

В п'ятницю, 19 травня, гурт KALUSHта співачкаJerry Heilпрезентували відеороботу на спільну композицію "Стіни". Це вже друга спільна пісня артистів, прихильники в захваті від їх першої пісні "Хвилі".

Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!KALUSH та Jerry Heil присвятили ліричну композицію майбутній перемозі України над російськими окупантами.

Кліп опубліковано на Youtube. Читати також Через 17 років після свого дебюту Тіна Кароль знову "запалила" на Євробаченні (ФОТО, ВІДЕО) Хтось повернеться додому з війни, хтось вернеться лиш спогадом й піснею.

Мета цієї пісні — нагадати про те, що варто щодня пам’ятати, якою ціною нам дається цілісність нашої держави,— написала Jerry Heil в Instagram.Багатомільйонна армія прихильників подякувала артистам за таку відверту та зворушливу пісню: Читати також "Мій комплекс меншовартості": Тіна Кароль соромиться свого виступу на Євробаченні 2006 (ВІДЕО) Раніше ми писали, що лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук та співачка KOLA зачарували фанів спільним треком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA