Росія Нео Росія

Історія одного фото: повномасштабне вторгнення росії в Грузію

Сейчас читают: 131
vogue.ua

У 2008 році росія невиправдано звинуватила Грузію в «геноциді» та «агресії проти Південної Осетії». На цих підставах, 8 серпня того ж року, російська федерація розпочала повномасштабне наземне, повітряне та морське вторгнення в Грузію, називаючи це операцією з «примусу до миру».

Вже наступного дня весь світ облетіло фото, яке якнайліпше демонструє невимовний біль грузинського народу, спричиненого російською військовою агресією.

Перед зруйнованим житловим будинком сидить чоловік. Він стискає тіло свого мертвого брата, який загинув після російського бомбардування 9 серпня в грузинському місті Горі, що поблизу кордону Південної Осетії.

Російський військовий літак скинув бомбу на житловий будинок, убивши щонайменше 5 осіб. Бомба влучила в п'ятиповерхову будівлю, коли російські військові літаки здійснили наліт на «військові цілі» навколо міста. «Поруч жінка стояла на колінах і кричала над тілом іншого чоловіка, який загинув під час російського бомбардування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA